Maaliskuun 23. päivänä jatkuivat Humppilan aseman korjaustyöt ulkoseinien korjauksella. Aseman vanhojen betoniportaiden etuseinään aiheuttaman lahovaurion takia etuseinästä oli purettu laudoitusta, jotta rakennuksen lahonnut runko voitiin korjata. Nyt runko oli korjattu ja paikoillaan kivijalan päällä ja seinään voitiin naulta uusi laudoitus. Samalla korjattiin etuseinässä kahvion ikkunan reunassa ollut entisen konetilan ilmastointiaukko.

Uudet keltaiseksi maalatut seinälaudat on naulattu paikalleen aseman etuseinän alaosaan.
Aseman etuseinän laudoitus on nyt korjattu. Uudet laudat on maalattu keltaisella värillä, joka löytyi aseman nykyisen värikerroksen alta. Kuva: Marko Laine 23.3.2019.
Uusia seinälautoja asennetaan paikalleen.
Aseman etuseinän uusia seinälautoja laitetaan paikalleen. Kuva: Teppo Niemi 23.3.2019.

Viikonloppuna työt jatkuivat myös aseman sisäpuolella. Kahviohuoneen sisäkaton entisen savupiipun aukon lahovauriot korjattiin purkamalla hieman sisäkattoa ja asentamalla sitten puretut paneelit ja hieman uusia paneeleja huoneen kattoon. Nyt ei enää voi nähdä missä entinen savupiipun reikä ja katon vauriot ovat aiemmin olleet.

Uusia kattopaneeleita asennetaan kahvion kattoon kahden miehen voimin.
Kahvion katossa ollut savupiipun reikä ja sen reunoilla olleiden lahovaurioiden on korjaus meneillään. Kuva: Teppo Niemi 23.3.2019.

Aseman toimiston puolella alkoi uuden lankkulattian rakennustyö. Uusi lattia asennetaan vanhan tavaramakasiinin lattian päälle 50 mm juoksujen varaan. Näin lattiakorkeus saadaan samaan tasoon odotushuoneen kanssa ja toimiston ja odotushuoneen välisen pilettiluukun käyttö helpottuu.

Toimistoon rakennetaan uutta lautalattiaa.
Toimiston uusi lautalattia rakenteilla. Kuva: Jyrki Längman 23.3.2019.