Kalenterissa ei tapahtumia.

Pääsiäisviikonloppun Humppilan asema sai uuden tuulikaapin aikoja sitten puretun tilalle. Vanhan tuulikaapin koko voitiin hyvin päätellä lattiassa ja seinissä olleista seinämaalauksen rajoista. Tuulikaappi rakennettiin vanhojen mittojen mukaan. Tuulikaappiin asennettin oviksi entisen Jokioisten aseman tuulikaapin ovet, joten nyt Humppilan asemassa on myös osa Jokioisten asemaa pilettiluukun ja tuulikaapin ovien muodossa.

Näkymä aseman ikkunasta ratapihalle, jossa pieni vihreä dieselveturi.
Tunnelmakuva Humppilan aseman kahvion ikkunasta ratapihalle, jossa seisoo Move4 dieselveturi. Kuva: Teppo Niemi 21.4.2019.

Aseman siniin naulattiin myös valtaosa sinne tulevista puolipaneeleista. Kahvion puolen kaikki puolipaneelit on nyt asennettu ja odotussalin puolelle saatiin valtaosa naulattua seinään ennen kuin valmiiksi maalatut puolipaneelit loppuivat kesken. Odotussalin puoli viimeistellään puolipaneelien osalta heti, kun uusia paneeleita saadaan maalattua ja sen jälkeen on jäljellä vielä toimiston puolen panelointi.

Keltaisia puolipaneeleita naultaan paikalleen.
Kahvion puolipaneeleita naultaan seinään. Kuva: Teppo Niemi 21.4.2019.

Kauniin kevätsaan vallitessa asemarakennusta korjattiin myös ulkoapäin. Aseman huonokuntoisia vuorilautoja uusittiin ja lipputangon hommissa möyritty edusta korjattiin.

Kolme kuvaa Humppilan aseman juuri rakennetusta tuulikaapista.
Kuvia Humppilan aseman tuulikaapista ja puolipaneeloinnista. Kuva: Marko Laine 21.4.2019.