Kalenterissa ei tapahtumia.

Höyryveturi Sohvin kylmävesivesitankit on nyt siirretty Forssan Asentajat Oy:n tiloihin, jossa tankkien kunnostustyöt on jo päästy aloittamaan. Tankit on leikattu auki ja alkuperäisen tankin näkyvät ulkokuoret säilytetään, jotta veturin 103 vuoden ikäinen ulkoasu säilyy entisellään. Vanhan tankin sisälle rakennetaan uudet, tiiviit tankit. Lisäksi tankin sisällä olevat, loiskuntaa vähentävät väliseinämät uusitaan.

Sininen veturin kylkivesitankki on leikattu pituussuunnassa kahtia ja toinen puoli roikkuu nostyurin koukussa toisen ollessa kuormalavojen päällä.
Toinen tankeista on nyt leikattu halki, toisen odottaessa vuoroaan. Nosturissa roikkuva osa tankkia säästetään veturin ulkomuodon säilyttämiseksi. Kuva: Tuukka Selkälä 3.2. 2021.
Halkaistu tankin puolikas hiekkapuhallushallin pukilla odottamassa puhallusta.
Tankin puolikas on valmiina hiekkapuhallukseen. Kuva: Tuukka Selkälä 4.2. 2021.
Teollisuushalli täynnä hiekkapölyä. Päölyn keskeltä erättää hiekkapuhaltajan hahmona.
Vesitankin hiekkapuhallus menossa. Kuva: Tuukka Selkälä 4.2. 2021.
Ruskea hiekkapuhallettu veturin vesitankin puolikas ruosteen värisistä rautapalkeista kasatun työpisteen päällä.
Hiekkapuhallettu tankki. Kuvasta näkyy hyvin, kuinka syöpynyt tankki oli. "Näkkileipää", puahltaja tokaisi. Kuva: Tuukka Selkälä 4.2. 2021.
Kaksi halkaistua vesitankin puolikasta työpukkien päällä. Toinen on hiekkapuhallettu harmaaksi, toinen vielä sininen ulkoa ja ruosteinen sisäpinnoilta. Taustalla näkyvät toiset puolikkaat tankeista.
Toinenkin tankki on halkaistu ja siitä on jo kaavittu pahimmat hautaruosteet pois. Taaempana jo hiekkapuhallettu tankin puolikas. Kuva: Tuukka Selkälä 5.2. 2021.