Oletko nuori (n. 12-17 v.), innostunut rautateistä tai muuten vaan haluat tutustua uuteen harrastukseen? Jos nämä täsmäävät, tule mukaan Jokioisten museorautatien nuortenviikonloppuun! Ohjelmassa on ainakin juna-ajelua, resiinaretki ja pientä talkoopuuhastelua, sekä saunomista ja grillailua. Sinun ei tarvitse olla Museorautatieyhdistyksen jäsen osallistuaksesi tapahtumaan.

Majoituksen ja ruokailut tarjoaa Museorautatieyhdistys, tapahtuma on siis ilmainen. Tarvitset mukaan vain oman makuupussin, saunomis- ja pesuvälineet sekä säänmukaisen ulkovaatetuksen. Muista kuitenkin, että museorautatiellä vaatteesi saattavat likaantua, joten ihan parasta pukua ei kannata päälle pistää.

Tapahtuma alkaa Minkiön asemalla (Kiipuntie 49, Jokioinen) lauantaina 7.5. kello 12 ja päättyy sunnuntaina 8.5. kello 15. Voit saapua paikalle omin kyydein, bussilla (ks. www.matkahuolto.fi) tai junalla (www.vr.fi). Haku juna-asemalta Humppilasta tai bussipysäkiltä onnistuu tarvittaessa. Mikäli tulet kauempaa, voit toki tulla Minkiölle jo perjantai-iltana. Ilmoittautumiset tapahtumaan 1.5. mennessä. Mukaan mahtuu ensimmäiset 15 ilmoittautujaa, joten ole nopea.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: nuorisovastaava Tuomas Juhantila