Kalenterissa ei tapahtumia.

Nyt Sinulla on mahdollisuus tukea Museorautatien toimintaa!

Jokioisten Museorautatietä ylläpitävän Museorautatieyhdistyksen toiminta perustuu yhdistyksen jäsenten tekemään talkootyöhön. Toimintaamme rahoitetaan matkalipputulojen lisäksi mm. avustuksilla ja lahjoituksilla. 

Korona-aika on iskenyt kovaa myös Museorautatien toimintaan ja tällä on merkittäviä vaikutuksia yhdistyksen taloustilanteeseen. Mikäli haluat tukea Museorautatien toimintaa, niin nyt siihen on hyvä mahdollisuus. Pienikin rahalahjoitus on merkittävä, kun lahjoittajia on vain tarpeeksi paljon. Esimerkiksi jos 1000 henkilöä lahjoittaa kukin 5 euroa, kertyy siitä jo 5000 euroa. Joukossa on voimaa!

Sininen höyryveturi lastattuna Valtion rautateiden avotavaravaunuun.
HKR 5 höyryveturin jälkiväritetty valmistajankuva.

Museorautatieyhdistys on saanut poliisihallitukselta luvan kerätä varoja yhdistyksen monipuolisen toiminnan ja kulttuuriperinnön säilyttämisen rahoittamiseen. Yksityishenkilöiden lisäksi myös yritykset ja yhteisöt voivat tukea toimintaamme. 

Lahjoitukset voi ohjata Museorautatien pankkitilille:

  • Museorautatieyhdistys ry.
  • IBAN: FI63 5080 0620 0613 68
  • OKOYFIHH
  • Rahankeräyksen järjestäjä: Museorautatieyhdistys ry., Kiipuntie 49, 31630 MINKIÖ
  • Luvan numero ja myöntämisajankohta: RA/2020/523
  • Varojen käyttötarkoitus: Lahjoituksena saadut varat käytetään museorautatien radan, vetureiden, vaunujen ja rakennusten kunnossapitoon sekä suomalaisen rautatiekulttuuriperinnön säilyttämiseen elävän museon muodossa.

Museorautatieyhdistys kiittää tuestasi!