Kalenterissa ei tapahtumia.

Uusi vuosikymmen alkoi loppiaisena pidetyillä talkoilla, jossa keskityttiin toisen luokan osaston seinäpanelointiin ja katon maalaukseen sekä kolmannen luokan penkkien pohjamaalaukseen.

 

Toisen luokan tammipanelointi valmistuu hyvää vauhtia, sillä valtaosa kiinteistä paneleista on jo asennettu. Loppiaisena jatkettiin avattavien nosto-ikkunoiden kohdalle tulevien panelielementtien rakentamista. Nämä elementit voidaan tarvittaessa irroittaa paikaltaan, mikäli ikkunamekanismia tarvitsee huoltaa tai jos ikkuna pitää irroittaa esimerkiksi lasin vaihdon takia.

 

 


Kuvia loppiaisen talkoista

(pääset kuvagalleriaan klikkaamalla hiirellä pikkukuvaa)

{webgallery}

loppiainen1

loppiainen2

loppiainen3

loppiainen4

loppiainen5

loppiainen6

{/webgallery}

Myös toisen luokan katon maalaustyö jatkui. Jo aiemmin pintamaalilla maalattu katto oli kitattu ja hiottu edellisissä talkoissa, joten nyt oli vuorossa viimeistelyhionta ja uuden maalikerroksen levittäminen. Maalin kuivuttua nähdään, tarvitseeko pintaa vielä kitata ja hioa, jolloin tarvitaan vielä ainakin yksi maalikerros lisää.

 

Kolmannen luokan kovien puupenkkien kunnostusta puolestaan jatkettiin hiomalla aiemmin korjattuja ja kitattuja istuinpintoja. Tämän jälkeen kaksi penkkiä sai pintaansa keltaisen pohjavärin, jonka päälle levitetään myöhemmin tammea jäljittelevä kuviomaalaus eli ootraus. Samalla menetelmällä käsitellään myös osastojen väliset ovet, jotka pohjamaalattiin loppiaisena.