Kalenterissa ei tapahtumia.

hkr2 

Vuoden vaihteen jälkeen Karkkilan radan matkustajavaunun kunnostustyöt ovat jälleen olleet hyvässä vauhdissa. Muutaman kuukauden aikana on ehditty tekemään monenlaista näkyvää: vaunun ulkopuolella kattokorokkeeseen asennettiin tuuletusventtiilit, ulkoseiniin loppuopastekoukut ja päätyihin koristeraudat.

Lisäksi toisen päädyn vaunusilta asennettiin paikoilleen kaiteineen ja portteineen. Sisätiloissa taas on viimeistelty ootrauksia, eteisten oviin asennettiin ikkunat, kolmannen luokan osastojen seinien matkatavarahylllyt ja vaunun kaikkien osastojen juomapullotelineet kiinnitettiin seinille. Lisäksi toisen luokan osaston katon koristelistat löysivät paikkansa.

Tämän lisäksi kaikenlaisia pikkuosia on kunnostettu ja materiaaleja ja tarvikkeita hankittu odottamaan asentamista. Vaunu alkaa pikkuhiljaa hahmottua myös sisäosiltaan ja kevään edetessä myös kunnostustyöt etenevät ehkä hitaasti, mutta sitäkin varmemmin. Yhdistyksemme historian suurin ja perusteellisin vaununkunnostusprojekt on jo tähän mennessä kerännyt mukavasti niin kiinnostusta kuin kiitostakin.


Kuvia vaunuhankkeesta

(pääset kuvagalleriaan klikkaamalla hiirellä pikkukuvaa)

{webgallery}

hkr2 sisustustahkr2 paaty2
{/webgallery}