Sunnuntaina otettiin imurien syöttöputket irti Tubesta. Putket on tehty sillain että rintalevyn pää on 300mm matkalta kuparia ja loput teräsputkea. Uudet tehdään kokomatkalta kuparista. On helpompaa taivutella ja saa myös makeloinnin tehtyä helposti rintalevyyn.

 

Putket kiertävät pesän katonreunan mukaisesti sinne imurin laipalle, päässä on sellainen auki venytetty s-mutka. Lämmittäjän puolelta putki ei tullut pois ilman hakkaamista, mutta kuljettajan puolelta se tuli ihan pyörittelemällä sidepultteja väistellen. Eli ne mutkat on todella tarkkoja saada sinne tehdyksi että putki menee paikalleen. Jos mutkat on loivia/lyhyitä putki ottaa kiinni katonreunan sidepultteihin ja jos mutkat on jyrkkiä/liian pitkiä putki ei mahdu paikalleen.

 

Samalla laskettiin kuinka monta pulttia tarvitaan nokikaapin kiinnitykseen. Niittipultteja tarvitaan noin 190kpl 40mm pitkänä ja 60mm pitkänä 22kpl, sekä noin 20kpl kartiokannalla mitkä upotetaan siihen etulevyyn ala osaan. Eli niitä ei kannata lähteä itse sorvailemaan!