Vuoden toisella viikolla aseman kunnostus on päässyt niin pitkälle, että aseman yleisötilojen purkutyöt on saatu päätökseen. Purettujen 1980-luvun levypintojen alta paljastui alkuperäistä lautalattiaa, paneelikattoa ja seinien tapetteja. Tässä vaiheessa asemalle myös kytketiin työmaasähköt.

Aseman odotussali, jossa harmaa lankkulattai, valkoinen kattopanelointi ja paljaat hirsiseinät.
Aseman odotussali. Valkoinen paneelikatto ja harmaa lautalattia ovat alkuperäisiä ja hyvässä kunnossa. Takaseinällä näkyy puolipaneelin naulausjäljet. Kuva: Jussi Tepponen 9.1.2019.

kaiken purkutyön jälkeen oli vielä vuorossa siivousta. Aseman edessä ollut iso kasa naulaisia lautoja lastattiin Humppilassa odottavaan avotavaravaunuun odottamaan kuljetusta Minkiölle. Pienemät puun palat kuljettetiin suoraan autolla Minkiön polttopuulaanille.

Eriliasia seinän purkutöiden alta paljastuneita tapettimalleja.
Seinälevyjen alta paljastui muutamassa kohtaa vahoja tapettimalleja. Kukallinen tapetti on vanhinta tapettia ilmeisesti 1900-luvun alusta. Abstraktikuvioinen tapetti lienee myöhäisempää tapettia 1950-luvulta. Päälimmäisenä oli maalattu kokohkuviotapetti. Kuva: Jussi Tepponen 9.1.2019.